Den store norske Båtførerprøven
DIN
GARANTI

Den rimeligste, morsomste og raskeste måten å ta Båtførerprøven på

 

Stor familierabatt

Ta Båtførerprøven sammen

Familiemedlemmer betaler bare 200 kroner hver!

GAVEKORT?

Kurs med og uten lærebok i gave. Registrer deg på vanlig måte og motta en epost som inneholder et gavekort du kan gi til den du ønsker.

Logg på til ditt kurs her:

Jon Warhuus er forfatter av både nettkurs og lærebok.

Jon Warhuus

Jon er utdannet båtbygger, pedagog, navigatør og skipper. Jon har vært offiser på Christian Radich og er nå skipper på skoleskipet Dyrafjeld. Du er i de beste hender!

Om kurset

Gjennomarbeidet og pedagogisk innhold

Lanterneføring –- et eksempel fra kurset

Livredd.no er en online båtførerkurs som tar i bruk alle nettets muligheter. Med mange levende animasjoner, illustrasjoner, fotografier og linker til flere nyttige sider om båt og båtliv. Du vil få veiledning på vårt brukerforum på Facebook. Kurset er beregnet for selvstudium. Gjennomfører du dette kurset vil du ha kunnskaper som er gode nok til å bestå eksamen. Du kan gjennomføre kurset overalt du har internettilgang, også på mobil.

Hva kurset dekker

draftKurset dekker teoridelen til Båtførerprøven, pluss en god del nyttige opplysninger og tips, som du vil ha god brukt for når du er ute i båt.

Pensum er delt opp i kapitler og etter hvert kapitel er det en omfattende test. Slik er du sikret at du har forstått og behersker pensum før du går videre.

Selvstudier gjør at du bestemmer selv når du vil studere, og de omfattende testene sikrer at du har tilegnet deg stoffet.

Hva kurset koster

Kurset koster 990 kroner og gir deg full tilgang i ett år. Forlengelse er enkelt og koster 100 kroner i måneden.

For et lite tillegg, 200 kroner per person, har du anledning til å melde på inntil 4 ekstra personer i din familie.

Hva du trenger

vi dekker alle plattformerVi støtter alle plattformer.

Mobil, nettbrett og selvsagt laptop/desktop.

For ordens skyld: Du må ikke forby Javascript (nesten ingen gjør det) og tillate informasjonskapsler /cookies (nesten alle gjør det). Både påmelding og kurs benytter seg av dette.

Det beste kurset i markedet

Sammenlign gjerne med andre før du velger oss. En del av kursinnholdet og mange av testspørsmålene er lagt ut gratis, slik at du har et solid grunnlag før du bestemmer deg.

Jon Warhuus Jon Warhuus er forfatter av både nettkurs og lærebok. Jon er utdannet båtbygger, navigatør og skipper. Han har vært offiser på Christian Radich og skipper på skoleskipet Dyrafjeld.
Du er i de beste hender!

Vi forbedrer kurset hele tiden. Derfor får brukere som hjelper oss å finne feil eller mangler kurset gratis i belønning. Nettkurset ble publisert i 2007 og har blitt gjennomgått av Det Norske Veritas, andre eksperter og tusenvis av brukere. Men fremdeles er det mulig å gjøre kurset enda bedre: Har du forslag til forbedringer eller finner vesentlige feil kan du beskrive det i vårt brukerforum på Facebook. Hvis feilen fører til en endring i kurset får du kurset gratis. Du kan også gi tilbakemelding til post@livredd.no.

Ta båtførerprøven - meld deg på!

Ønsker du å gjennomføre online kurset og øke dine kunnskaper kan du melde deg på her. Ønsker du å gå opp til eksamen kan du melde deg opp her.

Du får umiddelbar tilgang til kurset, enten du betaler med kredittkort eller faktura.

© Monstro Bok AS   post@livredd.no   orgnr. 989496166   Web © Terje Enge